Shop Mobile More Submit  Join Login
T-elos vs Halo Mecha by Lonaaya T-elos vs Halo Mecha by Lonaaya
Mecha:I wanted to take him home!!! T-elos: All her parts made of POLIFOAM ( outdoor bed, yoga matress) I wanted to learn how to make an extra light costume. ( It was ok :) ) Well, It is extra light! "She" debuted at Holdfénycon with Mooncat ( beginner cosplayer)as Shion Uzuki. Really, but I'm not satisfied with her, so I've made a reconstruction, pixx 'll arrive soon by Ildeekkoo. Shion Will come with us too, I've rebuild the Comat lady and her shoes for her, hope she'll like it!!! :)
:iconraffi-nyaunyau:
Raffi-nyaunyau Featured By Owner Oct 8, 2010  Student Artisan Crafter
Annyira imádom ezt a képet! Am nagyon jó ötlet volt ez a polifoam dolog...most én is páncélokban gondolkodom...és reméljük így kijön olcsón...
Mivel festetted le?
Reply
:iconlonaaya:
Lonaaya Featured By Owner Oct 8, 2010
Szia! Köszönöm! :) Maga az alap páncél ( ami sötétlila) nem festett, ez egy táskákhoz való műbőr,ami rá van ragasztva a polifoam-ra Palma-tex-szel.Ezt az anyagot Moncat szerezte, vagyis inkább ajándékba kaptuk a keresztmamájától. Teszek fel ide egy in-progress képet róla, azon látszik, hogy ragasztva van-itt a füles készült :) Csak a rózsaszín ( most már világoslila) és a bordó részek vannak festve,itt sima Pentart márkájú dekorfestéket használtam, ezt az első hobbiboltban be lehet szerezni, és az ára sem húzós. Létezik belőle matt, fényes és gyöngyház is.
Reply
:iconlonaaya:
Lonaaya Featured By Owner Sep 22, 2010
O-o...actually I wasn't satified with MY costume, but she has reborn :)--sorry Moncs, I can't write :(
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
September 22, 2010
Image Size
222 KB
Resolution
400×640
Link
Thumb

Stats

Views
411
Favourites
11 (who?)
Comments
3
Downloads
12
×